Nico Grimberg … uw mediator

Nico Grimberg is geboren op 7 januari 1955 in Groningen. Na zijn studie orthopedagogiek vervulde hij diverse functies binnen de gezondheidszorg: onder meer als orthopedagoog, coördinator Begeleid Zelfstandig Wonen, secretaris van een provinciaal adviesorgaan, senior-adviseur bij een organisatieadviesbureau, regiomanager bij een landelijke beroepsorganisatie en vanaf 2004 als zelfstandig adviseur voor organisaties binnen de gezondheidszorg.

Nico Grimberg

Sinds 2008 is Nico Grimberg werkzaam als MfN Registermediator/Geaccrediteerd Familiemediator en vestigde hij zich onder de bedrijfsnaam 2DO Mediation. Nico Grimberg is tevens Rechtbankmediator en wordt daarnaast regelmatig door de Rechtbank Gelderland in rechtszaken benoemd tot Bijzonder Curator om minderjarige kinderen te vertegenwoordigen. Nico Grimberg ontvangt het merendeel van zijn cliënten op zijn kantoor (aan huis) in Zevenaar, maar gaat in voorkomend geval ook naar cliënten toe.  


De cliënten van 2DO Mediation komen vooral uit de regio’s:

  • de Liemers:   Zevenaar, Duiven, Groesbeek, Giesbeek, Babberich, Didam, ’s Heerenberg, Spijk, Lobith, Tolkamer, Herwen en Aerdt,
  • Arnhem: Arnhem, Westervoort, Elst, Huissen, Oosterbeek, Velp, Roosendaal, Rheden,

maar ook uit onder meer Brummen, Zutphen, Deventer, Doetinchem, Bemmel, Nijmegen, Ede, Wageningen, Veenendaal, Venlo, Oss, Zwolle, Enschede, Amsterdam, Amstelveen, Leeuwarden en Maastricht!


Ingeschreven in het MfN-mediatorregister als ‘MfN-Registermediator met Accreditatie Familie Mediation’ en heeft een High Trust overeenkomst met de Raad voor Rechtsbijstand.

Lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging Vereniging (NMV).

Als MfN Registermediator/Geaccrediteerd Familiemediator biedt Nico Grimberg/2DO Mediation zijn diensten aan onder het motto Wie een vuist kan maken, kan ook een hand geven!


Neem voor informatie over de kosten van mediation a.u.b. contact op met 2DO Mediation: 06 53 709 744.